Bel VDK nu: 06-53838654 - of e-mail info@vdkbusinesscoach.nl

Partner en innovatiecoach Leo Bokhout

Leo Bokhout

De kern van de loopbaan van Leo is het bedenken en ontwikkelen van allerlei vernieuwingen en verbeteringen voor bedrijven en organisaties om deze weer (meer) toekomstperspectief te geven. Dit op strategisch, tactisch en operationeel niveau. In loondienst als medewerker begonnen en na allerlei functies als directeur bij diverse bedrijven (financiële en zakelijke dienstverlening, zorg) met name het ontwikkelen en implementeren van nieuwe visies en strategieën. Als zelfstandig ondernemer altijd de ambitie om alle opgedane kennis en ervaring en vooral ideeën succesvol voor anderen in te zetten.

Ervaring

Als interim directeur commercie nieuwe, toekomstbestendige commerciële strategie ontwikkeld en in grote lijnen neergezet voor opvolger. Turnaround management toegepast.
Diverse nieuwe ideeën en concepten ontwikkeld om rentabiliteit te verhogen en kwetsbaarheid te verminderen. Deze projecten begeleid naar succesvolle in- en uitvoering.
Het ontwikkelen van een nieuw businessconcept waardoor substantiële omzetverhoging en meer klantenbinding met de doelgroep mobiliteitsbranche.

Het ontwikkelen en implementeren van een retentie marketing programma waardoor meer rendabele omzet en klantenbinding. Tevens aanzet voor bouw van klantendatabase voor commercieel en statistisch gebruik.

Leo Bokhout

Innovatiecoach

“Het bedenken van iets nieuws is leuk maar het gaat vooral om een succesvolle in- en uitvoering (= hard werken)”

Meer informatie?

Neem contact op met Leo Bokhout via VDK Business Coach.

Contact

Terug naar boven